Post Woonadvies & Realisatie maakt ook de buitenzonwering speciaal voor u op maat

Toe aan een beter binnenklimaat in de zomer? Wilt u langer gebruik kunnen maken van uw terras? Of weet u niet welk zonweringsproduct het beste bij u past?

Post Woonadvies & Realisatie óók voor buitenzonwering

Zon, licht en warmte zijn elementen met de grootst mogelijke invloed op uw woongenot. Een goede regeling van licht en warmte geeft u een prettig gevoel en meer comfort. Wij bieden u een uitgebreide keuze voor raam, terras en venster in diverse soorten, modellen en opties. Zo combineert u vorm en functie optimaal.


Neem contact met ons op

Nieuwste trends en technieken!

Bij ons vindt u een ruim assortiment zonwering met de nieuwste trends en technieken. Op het gebied van outdoor living hebben wij tevens een uitgebreid accessoire programma zoals ingebouwde verlichting en verwarming! In onze showroom, gelegen in IJlst vlakbij Sneek en Bolsward, kunt u de diverse soorten buitenzonwering en het outdoor living accessoire programma zelf uitproberen en informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden!

Altijd persoonlijk advies op locatie

Omdat wij maatwerk bieden en uw buitenzonwering mede aan externe factoren onderhevig is inventariseren wij op locatie uw wensen. Onderwerp van gesprek zijn o.a. productuitvoering, montage, bediening, accessoires en weersinvloeden. Vervolgens ontvangt u altijd een offerte op maat!


Maak een afspraak

De grote merken van Post Woonadvies & Realisatie

Bij Post Woonadvies & Realisatie verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo
Jasno