Interieuradvies

Laat je inspireren door onze interieurstylisten!

Vaak kun je wel wat extra hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw nieuwe interieur of bij het doen van aanpassingen aan jouw bestaande leefomgeving. Bij Post Woonadvies & Realisatie kun je gebruikmaken van de deskundigheid, creativiteit en persoonlijke benadering van ons team met interieuradviseurs. 

Maak een afspraak voor interieuradvies

Form fields

Hoe werkt het?

Wij inspireren onze klanten graag. Wij luisteren en stellen de juiste vragen, zodat de beste keuzes gemaakt kunnen worden. Laat je vrijblijvend informeren door ons team van interieuradviseurs, zij staan voor je klaar en zorgen voor een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid.

Wij zetten de koffie klaar

Een huis moet vooral een warm thuis zijn, een plek waar de sfeer volledig bij je past en waar tijd en aandacht voor elkaar vanzelfsprekend zijn.

Tijdens een afspraak met onze interieurstylisten geldt dit ook. Maak jij een afspraak, dan houden wij onze tijd voor jou vrij en zetten de koffie klaar!

Samen ontwerpen

Onze interieuradviseurs hebben gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties en een uitgebreide kennis van materialen en producten. Ze ontwerpen een interieur waarin jij jouw eigen smaak en voorkeur meteen herkent. Alles voor een origineel interieur waar jij je meteen thuis voelt.

Een prettig eindresultaat

Natuurlijk is jouw inbreng leidend voor het ontwerp, maar ons team verrast je graag met suggesties en oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht.

Het eindresultaat is een interieur waar je je prettig en ontspannen voelt, met familie en vrienden en ook als je alleen thuis bent.