Post Woonadvies en Realisatie

Al 40 jaar jouw adres voor woonadvies in IJlst

Laten we samen jouw unieke (t)huis realiseren

Een huis dat je omarmt. Bij de eerste stap over de drempel ontspan je en voel je je helemaal thuis. Dit is de plek waar je kunt opladen, genieten, samen en vooral jezelf zijn. Bij Post Woonadvies en Realisatie creëren we zo’n (t)huis voor jou! Met een doordachte basis die aansluit bij jouw woonwensen: van woonadvies tot realisatie.

Altijd een doordacht plan bij Post Woonadvies

We houden rekening met:
✓ de ruimte bij je thuis
✓ de lichtinval in je woning
✓ de looplijnen van o.a. de zithoek naar de tafel en de keuken
✓ je huishouden, denk aan de kinderen en huisdieren
✓ en natuurlijk jouw stijl en smaak

Jouw woonwensen staan centraal bij Post Woonadvies

Alle toonaangevende merken op het gebied van vloeren, raam- en wandbekleding vind je in onze showroom. De collecties zijn met liefde samengesteld om jouw woonwensen tot leven te brengen.

Samen met onze interieur-expert ga je op zoek naar jouw stijl. De materialen, kleuren en de indeling van je woning krijgen vorm met een basis die jarenlang meegaat. Wil je een uitgebreid plan? Ook dit is mogelijk!

"De leukste uitdaging is het bedenken van een mooie oplossing voor ongewone situaties."

Ylona | Interieur-expert

Maak een afspraak voor gratis interieuradvies

Je kunt geheel vrijblijvend onze showroom bezoeken. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor je hebben, kun je een afspraak inplannen voor een gratis advies. Eén van onze interieur-experts neemt uitgebreid de tijd om jouw woonwensen en verwachtingen in kaart te brengen.

De nieuwste wooncollecties

In onze showroom vind je de nieuwste collecties van alle toonaangevende woonmerken. Filter het licht van je ramen met de collectie van Luxaflex. Leg de basis met een vloer van Marmoleum. Of creëer een statement met een stalen deur van GewoonGers.

Stuk voor stuk merken die wij selecteren op hun kwaliteit en eerlijke product. Zo heb je vele jaren plezier van je nieuwe interieur.

Van woonadvies tot realisatie

Als de plannen zijn gemaakt en de materialen besteld, moet je nog heel even geduld hebben. We snappen dat je nu al van je droominterieur wilt genieten. Daarom maken we snel een afspraak voor de realisatie bij jou thuis.

Onze vakmensen gaan bij je thuis aan de slag om jouw wensen te vervullen. Met oog voor detail leggen ze je nieuwe vloer en monteren de raamdecoratie. Ze hebben alle kennis van de materialen en weten deze nauwkeurig te verwerken. Zo heb jij er geen omkijken naar en hoef je alleen maar te genieten van jouw nieuwe thuis.

"Op het moment dat het gecreëerd is en dat je de klant gelukkig kunt maken. Daar doen we het voor."

Petra Post | Mede-eigenaar

 

Al 40 jaar Post Woonadvies en Realisatie in IJlst

Fons en Petra Post zijn de drijvende krachten achter het familiebedrijf Post Woonadvies en Realisatie. Met hun enthousiaste team creëren ze al 40 jaar een kwalitatief hoogwaardige basis voor elk uniek thuis.

Kom langs voor gratis interieuradvies

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend interieuradvies in onze showroom in IJlst.