Duorolgordijnen kopen? Post Woonadvies & Realisatie in de regio IJlst, Sneek en Bolsward is expert op het gebied raamdecoratie

Heel precies de lichtinval regelen kun je met duo rolgordijnen. De horizontale banen die transparant of verduisterend zijn kun ten opzichte van elkaar draaien zodat de lichtinval verandert. Post Woonadvies & Realisatie in de regio IJlst, Sneek en Bolsward laat je graag de mogelijkheden zien.

Image slide

Duo rolgordijnen vind je in de regio IJlst, Sneek en Bolsward bij Post Woonadvies & Realisatie

Een duo rolgordijn is een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten.

Meer informatie over duo rolgordijnen geven we je graag bij Post Woonadvies & Realisatie.


Bekijk de collectie Duo rolgordijnen

Duo rolgordijn, op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor een duo rolgordijn. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren.

Op die manier is er voor iedere ruimte het juiste duo rolgordijn te vinden. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

'Laat je inspireren in de showroom van Post Woonadvies & Realisatie'


Laat je inspireren

Trendy raamdecoratie in regio IJlst, Sneek en Bolsward

Het duo rolgordijn is de trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen Post Woonadvies & Realisatie in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in IJlst of maak een afspraak.


Maak een afspraak met Post Woonadvies & Realisatie

Brandveilige, vlamvertragende duo rolgordijnen bij Post Woonadvies & Realisatie

Post Woonadvies & Realisatie bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij je de diverse mogelijkheden laten zien.

Meer informatie? Kom langs bij Post Woonadvies & Realisatie in IJlst. Wij laten je graag het volledige assortiment zien!