Shutters kopen? Kom naar Post Woonadvies & Realisatie!

Post Woonadvies & Realisatie voor topkwaliteit shutters in de regio IJlst, Sneek en Bolsward

Met shutters creëer je een unieke sfeer in iedere ruimte. Woonkamer, keuken, badkamer: overal in huis bieden shutters fantastische mogelijkheden om te spelen met licht. In combinatie met de vele kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen ontstaat een bijzonder schouwspel.

Het geheim achter de bijzondere uitstraling zit ‘m in de details. Technische hoogstandjes, soms nauwelijks zichtbaar maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. Omdat kwaliteit voor ons altijd het belangrijkste uitgangspunt moet zijn werken wij samen met o.a. Blend Window fashion & Jasno Shutters.

Grote collectie demo's & stalen in de showroom van Post Woonadvies & Realisatie

Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand. Ook bij metershoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters toepasbaar. Vrijwel alle maten en vormen zijn leverbaar: schuin, rond getoogd of zelfs zeshoekig.

Shutters, ook bekend als houten luiken,blijken dan ook vaak dé oplossing voor ramen waar andere raamdecoratie niet mooi of mogelijk is.

Medewerkers van Post Woonadvies & Realisatie zijn getraind

Het inmeten, produceren en afmonteren van shutters is specialistisch werk. Alleen een getrainde en ervaren vakman met de juiste apparatuur kan de perfecte shutters leveren. Daarom ben je bij Post Woonadvies aan het juiste adres. In onze showroom in IJlst, aan de rand van Sneek en vlakbij Bolsward, kun je verschillende toepassingen van shutters bekijken en zelf uitproberen.

Wist je wel dat we ook bijpassende houten jaloezieën kunnen leveren bij de shutters?

De grote merken van Post Woonadvies & Realisatie

Bij Post Woonadvies & Realisatie verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook