Post Woonadvies & Realisatie adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om shutters

Deze tijdloze houten luiken zijn opvallend mooi en oersterk, de perfecte oplossing voor ieder raam.

Post Woonadvies & Realisatie voor topkwaliteit shutters in de regio IJlst, Sneek en Bolsward

Met shutters creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte. Woonkamer, keuken, badkamer: overal in huis bieden shutters fantastische mogelijkheden om te spelen met licht. In combinatie met de vele kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen ontstaat een bijzonder schouwspel.

Het geheim achter de bijzondere uitstraling zit ‘m in de details. Technische hoogstandjes, soms nauwelijks zichtbaar maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. Omdat kwaliteit altijd het belangrijkste uitgangspunt moet zijn werken wij samen met o.a. Jasno Shutters.


Maak een afspraak

Grote collectie demo's & stalen in de showroom van Post Woonadvies & Realisatie

Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand. Ook bij metershoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters mogelijk. Vrijwel alle maten en vormen zijn leverbaar: schuin, rond getoogd of zelfs zeshoekig.

Ze blijken dan ook vaak dé oplossing voor ramen waar andere raamdecoratie niet mooi of mogelijk is.


Neem contact op met ons

Medewerkers van Post Woonadvies & Realisatie zijn getraind door Jasno

Het inmeten, produceren en afmonteren van shutters is specialistisch werk. Alleen een getrainde en ervaren vakman met de juiste apparatuur kan u de perfecte shutters leveren. Daarom bent u bij Post Woonadvies aan het juiste adres. In onze showroom in IJlst, aan de rand van Sneek en vlakbij Bolsward, kunt u verschillende toepassingen van shutters bekijken en uitproberen.


Maak een afspraak

De grote merken van Post Woonadvies & Realisatie

Bij Post Woonadvies & Realisatie verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Vadain
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Moduleo
Forbo
Jasno