Van advies tot realisatie

Ontdek jouw nieuwe stalen deur

Stalen deuren

Met een stalen deur maak je een statement in huis. Het is een blikvanger die in zowel een klassiek als modern interieur tot zijn recht komt. Dankzij het glas in de stalen deur creëer je openheid en laat je de ruimte groter lijken.

Bij Post Woonadvies en Realisatie leveren wij stalen binnendeuren op maat. Helemaal afgestemd op jouw interieurwensen.

Stalen deuren van GewoonGers

Ken jij ze al? De stalen deuren van GewoonGers. Je ziet ze regelmatig voorbij komen bij VTwonen. Zwarte stalen deuren zijn helemaal de trend van nu en verkrijgbaar bij Post Woonadvies en Realisatie in IJlst.

Met een stalen deur haal je een echte blikvanger in huis.

Wij zijn ook helemaal fan van de stalen wanden van Gewoon Gers. Hiermee deel je een ruimte - zoals je woonkamer - in twee delen op. Het worden twee aparte ruimtes die dankzij het glas toch met elkaar in verbinding staan.

Stalen deuren in vele soorten en maten

De stalen deuren van GewoonGers zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt de deuren lichter dan echte stalen deuren. Versteviging van je vloer of plafond is daarom niet nodig. Handig! Zo kunnen de stalen deuren ook bij jou thuis worden toegepast. Een snelle make-over zonder kostbare verbouwing.

Naar welk soort stalen deur ben jij op zoek? Wij leveren stalen deuren binnen een vast ontwerp of compleet op maat voor jouw huis. Je kunt hierbij altijd kiezen uit verschillende modellen en glassoorten.

Modellen stalen deuren

Je kunt kiezen uit verschillende modellen stalen deuren.

Opdek en stompe stalen deuren

De stalen deur wordt op maat gemaakt voor jouw kozijn. Dit kan zowel een opdekdeur als een stompe deur zijn.

Stalen taatsdeuren

Heb je een uitsparing zonder kozijn? Dan is een taatsdeur ideaal! Deze wordt met draaipunten aan boven- en onderzijde verankerd.

Stalen schuifdeuren

Ideaal als roomdivider of als ruimtebesparende optie: een stalen schuifdeur. Verkrijgbaar met diverse ophangsystemen zonder rails op de vloer.

Stalen wanden

Met een stalen wand creëert twee ruimtes zonder het ruimtelijke gevoel te verliezen. Het glas in de wand zorgt voor de openheid.

Stalen maatwerk deuren

Heb je zelf een idee voor een stalen deur? De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. We denken graag met je mee.

Ontwerp van de stalen deuren

Een stalen deur geeft een stoere touch aan jouw interieur. Met de indeling van de glaspanelen geef je er een compleet eigen draai aan.

Ook kies je zelf het type glas dat in de deur komt. Wil je meer licht in je woonkamer? Of privacy in je badkamer of toilet? Met de verschillende kleuren en helderheden van het glas is het allemaal mogelijk.

Combineer dit met één van de vele kleur en afwerkingen van het alluminium en jouw unieke deur is bijna af. Alleen de deurgreep hoef je nog uit te kiezen.

De mogelijkheden van onze stalen deur op maat

Wij helpen je de juiste stalen deur kiezen

Al onze stalen deuren worden altijd op maat gemaakt. Welke stalen deur bij jouw interieur past, is van verschillende factoren afhankelijk. Natuurlijk moet de stalen deur aansluiten bij de stijl van jouw interieur. Daarnaast moet hij passen binnen de situatie bij je thuis.

Natuurlijk helpen we je graag met het maken van de keuzes. Kom langs in onze showroom en we stellen jouw ideale stalen binnendeur samen. Ook komen we gratis bij je thuis langs om de situatie te bekijken en meten we de deur kosteloos voor je in.

Waarom kies je voor een stalen deur van Post Woonadvies en Realisatie?

Een stalen deur van GewoonGers is een statement in je interieur. Dan wil je ook graag dat deze blikvanger precies aansluit bij jouw wensen. Daar kunnen wij voor zorgen!

We hebben alle kennis in huis met betrekking tot de materialen, stijlen, inmeten en montage.

✔ Kwaliteit met 3 jaar garantie
✔ Advies in onze showroom
✔ Gratis inmeten

Kom vrijblijvend langs voor advies

Maak een afspraak in onze showroom. We nemen alle tijd voor het samenstellen van jouw ideale stalen binnendeur.